Over Breho Pack B.V.

Breho Pack Verpakkingsmaterialen

In 1996 is Enno Breggeman gestart met het Breho Pack, samen met een compagnon. Na een paar jaar is zijn vrouw, Debora Breggeman in de zaak komen werken. Samen besloten zij op een andere locatie verder te gaan met Breho Pack.

Breho heeft op dit moment de beschikking over een loods van ruim 2250 vierkante meter vloeroppervlakte. Hierdoor kunnen we extra service geven zoals het bewaren van specifieke materialen voor onze klanten. Dozen zijn daarom direct voor onze klant op afroep beschikbaar.

Onze visie

Maak gebruik van onze kennis en expertise, daar zijn onze adviezen op gebaseerd. We verstaan ons vak en laten ons graag uitdagen om over het best passende concept na te denken. Daarbij leveren we alleen kwalitatief goede producten, daar doen we geen concessies aan.

Uw verpakkking = onze zorg

Onze klanten willen geen omkijken hebben aan hun orders en alles in één keer geleverd krijgen. Dat kan, wij hebben een groot assortiment en zijn in staat om onze klanten compleet te ontzorgen. Wel vinden we het belangrijk om niet zomaar te leveren, ook in onze verpakkingsbranche is advies op maat heel belangrijk. We houden ons dan daar ook graag mee bezig.

Onze winkels